Nieuws

In dit artikel stelt onze collega Hilde zich aan u voor! Ze vertelt meer over zichzelf en geeft antwoord op vragen als: “Wat maakt je werk zo leuk?”

 

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk?  
Ik ben Algemeen Fysiotherapeut sinds 2014 en ook sinds dat jaar werkzaam bij FMC Verzijden. Sinds 2017 ben ik ook afgestudeerd als Sportfysiotherapeut

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?
De mogelijkheid om samen met de cliënt tot het beoogde einddoel te komen op het gebied van het bewegingsapparaat spreekt mij enorm aan. Dit einddoel bereiken doe ik door middel van: motivatie, revalidatie, echografie, Dry Needling, training en innovatie.

Welke specialisaties heb je?
Sportfysiotherapie, Dry Needling Extremiteiten en Wervelkolom en echografie. Daarnaast vind ik blessurepreventie belangrijk, daarom heb ik deelgenomen aan de Cursus van Join(t)Forces.

Wat maakt je werk zo leuk?
Het leukste vind ik de cliënt pijnvrij, tevreden en goed functionerend de deur uit te zien gaan, waarbij de keuze van het voorafgaande traject in overeenstemming is geweest met de cliënt. Daarnaast maakt de interactie met cliënten en collega’s en de afwisseling van praktijk en sportclubs mijn werk zo leuk!

Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht? 

Als algemeen fysiotherapeut kan ik in principe alle klachten aan het bewegingsapparaat behandelen. Door mijn specialisatie in de sportfysiotherapie zie ik veel cliënten met sportblessures (van recreatieve sporters tot prestatiegerichte sporters), in het bijzonder knieblessures. Daarnaast heb ik een bijzondere interesse in peesblessures van met name de onderste extremiteit.

Waar kan iemand jou voor wakker maken? 

Over het antwoord op de vraag waar iemand mij wakker voor kan maken heb ik even moeten nadenken. Ik denk dat je mij maar lekker moet laten slapen.

Wat zijn je hobby’s/sporten?

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan en ben ik lekker buiten in mijn hardloopschoenen of wandelschoenen.