Nieuws

“De operatie was goed verlopen en ik mocht 3 dagen later weer naar huis. Ik kon al met krukken lopen en had weinig pijn. Een dag later kwam Ilse van Fysiotherapie Verzijden thuis langs om de eerste oefeningen op te starten. Allemaal een beetje eng, maar het ging goed. Vanaf de tweede week ben ik naar de praktijk in Boxtel gegaan. In overleg werd er een oefenschema opgesteld. Er werd rekening gehouden met wat de heup op dat moment aan kon en er werd echt geluisterd naar hoe ik me voelde zodat de training daar op aangepast kon worden.

5 maanden lang heb ik wekelijks 2 keer getraind; een half uur zelfstandig en daarna nog 25 minuten met Ilse of haar vervanger Ronald. Daarnaast heb ik nog een uur per week in de sportschool krachttraining gedaan. De laatste weken waren pittig. Mijn doel was om weer te kunnen tennissen en daar is dan ook de therapie op afgestemd. Regelmatig werd de kracht in mijn benen gemeten met speciale apparatuur. Daar was ook per maand een duidelijke vooruitgang te zien. Een paar weken geleden was de kracht in beide benen even sterk en ben ik de therapie gaan afbouwen met als resultaat dat ik weer kan tennissen en mijn laatste therapiesessie heb gehad.

Ik kijk terug op een succesvolle revalidatie, ik kan weer alles en heb geen pijn meer.

Ilse & Ronald, en de andere medewerkers, bedankt voor jullie inzet!!!!”