Nieuws

Na jarenlang intensief sporten waren mijn heupgewrichten na mijn 43ste op.
Na een rustperiode van 7 jaar zonder sporten en een corona infectie was het volgens de orthopeed noodzakelijk om beide heupen te opereren.

Net na deze operaties is mijn vrouw plotseling overleden waardoor ik lichamelijk en geestelijk helemaal was vastgelopen.

Op advies van Marc Lammers oud hockeycoach ben ik in contact gekomen met Ted Versteegen en die heeft mijn lichaam met vele intensieve behandelingen op het gebied van manuele therapie, dry needling en training + thuis/sportschool met oefeningen weer in balans gekregen.

Op een schaal van 1 tot 10 kwam ik de praktijk van Verzijden binnen als een 1 maar ben (nu) na 3 maanden op weg naar een 10. Chapeau!

 

Wat mij betreft krijgt Ted een 10 voor zijn vakmanschap en passie. Je bent bij hem in goede handen.
Letterlijk en figuurlijk