Nieuws

Op 24 maart 2016 heb ik na een val van de hooizolder een incomplete dwarslaesie opgelopen. Na een intensief revalidatietraject in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen, waarin ik opnieuw moest leren staan en lopen, ben ik in september 2016 bij FMC Verzijden terecht gekomen.
Bij FMC Verzijden trainde ik meerdere keren per week om beter te leren lopen en om mijn spieren aan te sterken. Echter werd ik tijdens deze trainingen beperkt door pijn aan mijn knie. Na onderzoek bleek dat deze versleten was.

Ondanks mijn dwarslaesie is eind 2016 besloten een nieuwe knieprothese te plaatsen.

De knierevalidatie werd gecombineerd met de revalidatie van mijn dwarslaesie en het lopen ging op den duur steeds beter.

Momenteel oefen ik met Quint nog altijd 2x per week om de balans te verbeteren en mijn benen aan te sterken en tijdens verschillende testmomenten is nog steeds te zien dat ik vooruit ga.
Ik loop momenteel met rollator of met stok en het lukt me zelfs om kleine stukjes zonder te lopen. Dit zorgt ervoor dat ik in mijn dagelijks leven weer meer en meer kan.
Zo kan ik weer samen met mijn man op de koets meerijden en ben ik vorig jaar nog naar Amerika gereisd om mijn zoon op te zoeken.