Nieuws

Hoi allemaal,

Wellicht is het een aantal van jullie al opgevallen, maar per augustus loopt er een nieuw gezicht rond binnen de praktijk. Tijd om mezelf even voor te stellen!

Mijn naam is Mieke en ik mag mezelf sinds 2019 sportkundige noemen na het afronden van de opleiding Sport- en Bewegingseducatie. Naast deze opleiding heb ik afgelopen jaar ook mijn Propedeuse van voeding en diëtetiek behaald.

Verder ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig. Zo fiets ik graag een rondje op mijn racefiets of op de mountainbike. Ook ben ik zo nu en dan te vinden in de sportschool of gezellig met vriendinnen op het voetbalveld.

Mijn rol binnen Vitaal Verzijden zal zich voornamelijk richten op de begeleiding van verschillende beweegactiviteiten. Hieronder valt ook de begeleiding van de E-gym. Voorheen deed Ivar dit, ik zal dus zijn werkzaamheden rondom de E-gym overnemen. Dit betekent dat er vanaf 16 augustus mogelijk andere begeleidingstijden van de E-gym zullen plaatsvinden dan dat u misschien gewend bent. Goed om te weten is dat de begeleiding van de E-gym op donderdag komt te vervallen.

Donderdag 12 augustus zal hierbij de laatste dag zijn. Natuurlijk ben ik ook altijd buiten deze begeleidingsuren beschikbaar voor vragen of gewoon voor een gezellig praatje!

Tot Snel!