Nieuws

Ik heb al bijna 20 jaar “de diagnose” dystrofie aan mijn linkervoet.
Door verschillende artsen werd mij gezegd dat ik waarschijnlijk niet meer uit de rolstoel zou komen, waar ik toen in zat.

Echter ben ik positief ingesteld en altijd blijven zoeken naar mogelijkheden om zo mobiel mogelijk te blijven. Zo ook om mijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid te behouden. 

Ik ben nu ruim 1 jaar bij FMC Verzijden, waar ik onder behandeling ben bij fysiotherapeute Kim. Zij is al jaren mijn steun en toeverlaat en kent mijn lijf bijna net zo goed als ik zelf. 

Met behulp van zowel oefentherapie in de vorm van huiswerkoefeningen en training in de oefenzaal bij FMC Verzijden, die ik weer ben opgestart sinds dat door Corona de zwembaden gesloten zijn, als reguliere fysiotherapie in combinatie met manuele lymfedrainage houd ik mijn lichaam zo goed als kan in conditie!
Ik loop nu met 2 elleboogkrukken en rijd ook nog auto!

En zo, blijf ik zo goed als ik kan in beweging en blijf ik onafhankelijk!