NieuwsRugtraining, rug, Ergotherapie ergo ergotherapeut fysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

In Renée “de ergotherapeut” leerde ik een vriendelijke jonge vrouw kennen.
Ze kwam bij mij om een oplossing te zoeken om weer te kunnen fietsen.
Na mijn operatie aan mijn rechterknie kon ik hem niet goed meer buigen.  

De angst dat ik dat nooit meer zou kunnen was groot. Ik ben een loper en een fietser.
Ik kreeg de trapper niet meer rond en het fietsen was hierdoor niet mogelijk en onveilig. Voor mij valt er veel weg als ik dat niet meer zou kunnen.

Voor mij valt er veel weg als ik dat niet meer zou kunnen.
Met de hulp van de fysiotherapeut ben ik zover gekomen dat het misschien tijd werd om eens te kijken wat nog meer mogelijk was.  

Toen kwam Renée in beeld. Ze ondernam meteen actie op een rustige maar voortvarende manier alsof het allemaal heel gewoon was.
Ze liet mij zien dat er meer mogelijk was dan ik dacht en stelde voor om met mijn fiets naar de fietsenmaker te gaan. Daarvoor maakte ze meteen een afspraak bij Cycle-Star.

Met een paar kleine aanpassingen aan mijn fiets mocht/kon ik het proberen.  

Het ging. Moeilijk, maar het ging. Ik wist meteen, als ik blijf fietsen dan gaat het op den duur beter. Ik was zo blij, zo opgelucht, zoveel mogelijkheden weer.  

Omdat ik niet lang achter elkaar kan staan, bijvoorbeeld tijdens het koken aan de aanrecht, heeft Renée voor mij een trippelstoel besteld.
Ze heeft deze voor mij aangepast/ingesteld en uitgelegd hoe ik hem kan gebruiken.

Het is wennen maar ik kan nu weer normaal koken. Ik kan de bereiding van de gerechten afmaken en pak niet meer alleen een boterham uit gemak.  

Bij het eerste bezoek is Renée door het huis gegaan om te kijken of er nog meer aanpassingen nodig zijn. Ik heb alles gelijkvloers dus dat is al gemakkelijk.

Een antislipmat in de badkamer zou wel goed zijn en eventueel een handgreep op de muur in de douche.  

Door de informatie van Renée besef ik dat er veel mogelijk is. Met het oog op de toekomst, het ouder worden, is dat een geruststellende geachte.
Renée heeft in korte tijd veel voor mij gedaan. Dingen die het verschil maken. Super-Super fijn
 

 

Dank je wel Renée  

Ik hoop dat ik je mag bellen als het nodig is.  

Francien van der Meijden