Nieuws

Wil Valk kwam na een dubbele herniaoperatie bij FMC Verzijden. Lees hier hoe hij dat heeft ervaren.

“Mijn eerste drie behandelingen bestonden uit massage dit omdat ik nog geen krachttraining mocht en kon doen i.v.m. genezing/pijn.

Vervolgens negen behandelingen krachttraining op de David Spine toestellen. Met aanvang was er een krachtmeting en aan het einde van de behandeling een krachtmeting. Dit was echt schrikken, ik ben in zo’n korte tijd van onder het gemiddelde naar boven het gemiddelde gegaan. Voel me nu ook menigmaal beter dan voorheen. We hebben de afspraak gemaakt dat ik het nu zelf kan bijhouden en mocht dit niet lukken ik wederom contact ga opnemen om het te hervatten.
Ik hoop dat het niet nodig is maar als blijkt dat het wel nodig is zal ik geen moment twijfelen.

Door mijn ervaring met FMC Verzijden zal ik ook eenieder die dit nodig heeft zeker aanbevelen hiernaartoe te gaan.
Mijn leven is nu een stuk aangenamer geworden ondanks ik er echt geen hoop meer in had. Bij deze wil ik iedereen bij FMC Verzijden bedanken. Toch in het bijzonder Jimmy,  omdat hij toevallig mijn Fysiotherapeut was.”