Nieuwsfysio, fysio Boxtel, fysio Schijndel, fysio Den-Bosch, fysio 's-Hertogenbosch, fysiotherapie, fysiotherapie Boxtel, fysiotherapie Schijndel, fysiotherapie Den-Bosch, fysiotherapie 's-Hertogenbosch, fysiotherapie Den-Bosch, fysiopraktijk, fysiopraktijk Boxtel, fysiopraktijk Schijndel, fysiopraktijk Den-Bosch, fysiopraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Boxtel, fysiotherapiepraktijk Schijndel, fysiotherapiepraktijk Den-Bosch, fysiotherapiepraktijk 's-Hertogenbosch, fysiotherapeut, fysiotherapeut Boxtel, fysiotherapeut Schijndel, fysiotherapeut Den-Bosch, fysiotherapeut 's-Hertogenbosch, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Boxtel, fysiotherapeuten Schijndel, fysiotherapeuten Den-Bosch, fysiotherapeuten 's-Hertogenbosch, bewegen, bewegen Boxtel, bewegen 's-Hertogenbosch, bewegen Den Bosch, bewegen Schijndel, bewegen FMC Verzijden, bewegen in Boxtel, bewegen in Den Bosch, bewegen in 's-Hertogenbosch, bewegen in Schijndel, beweging Boxtel, beweging 's-Hertogenbosch, beweging Den Bosch, beweging Schijndel, beweging FMC Verzijden, beweging in Boxtel, beweging in 's-Hertogenbosch, beweging in Den Bosch, beweging in Schijndel

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen

Mijn naam is Mieke en ik mag mezelf sinds 2019, na het afronden van de bachelor opleiding Sport- en Bewegingseducatie, sportkundige noemen.
Naast deze opleiding heb ik ook mijn propedeuse voeding en diëtetiek gehaald en ben ik momenteel bezig om mezelf te ontwikkelen tot leefstijlcoach.

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij FMC Verzijden en neem ik de tak  vitaal verzijden onder mijn hoede.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig

Zo fiets ik graag een rondje op mijn racefiets of op de mountainbike, maak ik een salto op de trampoline en ben ik op zondagochtend samen met vriendinnen te vinden op het voetbalveld.

 

FMC Verzijden

Vitaliteit is een fenomeen waar iedereen zich steeds meer bewust van wordt. Mensen gaan meer bewegen en gezonder eten.

Ook binnen FMC Verzijden pleiten wij voor een zo vitaal mogelijk leven. Hier komt Vitaal Verzijden om de hoek kijken, waar bewegen en bewust aan je vitaliteit werken hoog in het vaandel staan.

Positieve gezondheid is hier een belangrijk onderdeel van, waarbij we breder kijken naar de gezondheid. Voor een optimale en passende meting van kwaliteit van leven.

 

Actief bewegen

Binnen Vitaal Verzijden bieden wij verschillende vormen van beweging aan. Op zoek naar een simpele manier om actief te bewegen en gezond te blijven?

Dan is sportief wandelen met onze wandeltrainer misschien wel wat voor u.
Ook bieden wij Perfect Pilates aan, waarbij we richten op het verbeteren van houding, het vergroten van coördinatie en stabiliteit van uw bekken, nek, rug en soepele en beweeglijke gewrichten.
Daarbij draagt Perfect Pilates ook bij aan het verminderen van stress.

eGym

Tevens kan u bij ons onder begeleiding en op een verantwoorde manier de spierkracht trainen. Dit kan met behulp van de eGym, waarbij gebruik wordt gemaakt van een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen.

Hierbij worden, na een persoonlijke intake, alle 8 de toestellen op de juiste manier ingesteld waarbij wordt gelet op houding en eventuele klachten.
Hiernaast kunnen ook extra spierversterkende oefeningen worden gedaan in de trainingszaal waarbij wordt gelet op de juiste houding en uitvoering.

 

Innovatie

Vitaal Verzijden staat open voor innovatie en zal zich blijven ontwikkelen en innoveren waardoor het aanbod in producten zal blijven groeien.
Zo zijn we op dit moment bezig met het vernieuwen van de oefenzaal zodat we het functioneel trainen kunnen stimuleren en uitbreiden.

 

Hoe vitaal ben jij?

Wilt u graag meer bewegen, maar weet u niet goed hoe of waar u moet beginnen?
Vindt u het fijn om goede en persoonlijke begeleiding te krijgen?

Wellicht dat Vitaal Verzijden dan wat voor u kan betekenen.

 

Stuur ons een email of neem telefonisch contact en vraag naar de mogelijkheden. En wie weet, zien we elkaar snel!